OTORO SUSHI TAKE AWAY & DELIVERY

OTORO SUSHI TAKE AWAY & DELIVERY Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 577 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Otoro Sushi Take Away & Delivery. Meer weten? Ontdek meer

27 mei 2022 om 21:34 Ik vind het heel raar dat de bezorger mij met zijn privénummer (uit Letland) moet bellen ipv een thuisbezorgd business nummer. Dat mag wel beter geregeld worden. Het eten was overigens erg goed!
27 mei 2022 om 21:07 Wij zijn erg fan van jullie eten maar vinden de prijzen echt hoog geworden. Ook lusten wij geen vis en vorig jaar bestelde we vaak de carpaccio sushi, nu ook blindelings maar helaas zit er dus geen kip meer in maar tempura.
22 mei 2022 om 22:38 Optijd geleverd bij Topparken op ons huisnummer! Vriendelijke jongen die het af kwam geven. Heerlijk verse sushi waar ze in het westen wat van kunnen leren.... Aanrader en krijgen van mij een 10
14 mei 2022 om 21:19 Heerlijk eten! Duurde wel een tijd voordat het eten er was
9 mei 2022 om 9:14 Heerlijke sushi, zit lekker veel vis in!
5 mei 2022 om 20:51 Very nice delivery guy! We absolutely love the dragon box! It seems like that box just has that extra pizzaz.
28 apr 2022 om 20:59 Heerlijke sushi en prima bezorging, zelfs op de camping ! We werden netjes gebeld dat de bezorger 5 minuutjes later zou komen, goede service!
28 apr 2022 om 19:34 Geen enkel minpunt! Het eten is fantastisch lekker. Goed verpakt in een mooie stevige tas. Bezorging exact op aangevraagde tijd. Wij hebben genoten en gaan hier zeker weer bestellen. Super bedankt!
26 apr 2022 om 21:05 Eten top! Bezorging echt slecht. De app van thuisbezorgd laat zien dat t eten ‘er bijna aankomt’ maar de werkelijkheid is dat het alsnog 30 min te laat is. Besteld voor 19:45 na betalen sprong bezorgtijd meteen maar 20:03 uitendelijk om 20:30 bezorgd
23 apr 2022 om 22:17 Super zoals altijd!
21 apr 2022 om 19:35 Heerlijke sushi en goede, snelle bezorging.
18 apr 2022 om 22:33 We bestellen hier regelmatig en het is altijd en goede kwaliteit en erg lekker. De bezorging is goed genoeg maar altijd iets later dan afgesproken