OTORO SUSHI TAKE AWAY & DELIVERY EDE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 799 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Otoro Sushi Take Away & Delivery Ede. Meer weten? Ontdek meer

16 jun 2024 om 16:28 Graag om 18:00 laten bezorgen
20 mei 2024 om 20:08 Waar voor je geld
18 mei 2024 om 20:01 Goede kwaliteit
6 mei 2024 om 18:37 Echt lekker. Top kwaliteit
20 apr 2024 om 16:48 De sushi is heel goed, maar je moet hier niet bestellen als je snel wilt eten. Wij hebben meer dan 1,5uur op ons eten moeten wachten! Hadden om 16.30 besteld en het was er pas rond 18.15! Dat kan echt niet!
29 mrt 2024 om 21:31 Otoro Sushi is een absolute favoriet om bij sushi te bestellen, zeker een aanrader
27 mrt 2024 om 21:29 Zalig maaltje weer, bedankt!
11 mrt 2024 om 13:08 Berzorging mooi op tijd en heerlijk eten.
3 mrt 2024 om 21:09 Altijd geweldig
16 feb 2024 om 19:34 Lieve bezorger. Hij was optijd en heeft normen en waarden in z'n gedrag. Eten was echt lekker. Aanrader!
13 feb 2024 om 22:45 Eten was lekker. Wel vrij weinig zalm en avocado bij de poke bowl. Erg duur voor wat je krijgt. Niet voor herhaling.
11 feb 2024 om 19:19 Altijd super fijn geholpen en lekker eten!